18 változatos és igazán hatékony kezelési módszeregyüttes, hogy büszke lehessen formáira és begyűjthesse az őszinte, elismerő pillantásokat!

Nincsen megelégedve alakjával? Válassza személyre szabható alakformáló szolgáltatásunkat!


Személyre szabhatóan programozható Ultratone-Biocomputer Alakátformáló Esztétikai berendezéssel

Egyéni igény és testtípus szerint több 100 alakátformáló programbeállításra alkalmas. Speciális hullámformákkal és biostimulációs rendszerrel dolgozik, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy  a gyönyörű alakátformálás széles spektrumát kínálja fel:

Ez a rendszer nem egy hétköznapi alakformálás!

Miben más a Programozható Ultratone-Biocomputeres Alakformálás?

Olyan szabadalmazott, trófikus jelformákkal dolgozik,amely az emberi test un. bio-elektromos jelrendszerével azonos, amellyel a központi idegrendszer vezérli az egész testet. Ez azt is jelenti, hogy olyan jeleket juttat a sejtekbe, mely az emberi agy rezgésével azonos rezgés. Ezáltal megemeli a test rezgésszintjét, ezáltal fiatalosabban működhetnek sejtjeink. .A rá jellemző egyedülálló fiziko-szekvencia azt jelenti, hogy a hullámforma egyidejűleg feszesíti a bőrt, erősíti a kötőszövetet, bontja a fölösleges zsírszövetet és növeli az izomtömeget. Indokolatlanul nem, csak annyit és onnan, ahonnan az Ön optimális alakjához szükséges. A hozzá tartozó salaktalanítás és monokromatikus borostyán sárga fényterápia csak növeli a jó közérzetet.

A Biocomputerhez tartozó táblázatból meghatározzuk az Ön testtípusát és az arra adott kezeléssorozatot. Így teljesen egyénre szabható az alakátformálás!

A következő programkombinációk nagyon sok csinosodni vágyó igénytét kielégíthetik:

 • Testszobrászat
 • Mellemelés
 • Dekoltázsformálás
 • Popsi emelés
 • Szülés utáni helyreállítás
 • Narancsbőr kezelés
 • Combfeszesítés
 • Karfeszesítés
 • Tokavékonyítás
 • Holisztikus Fitnesz
 • Mélyizom torna
 • Izomkidolgozás (Body bilding)
 • Menedzser program (arcon-testen több kezeléskombinációval egyszerre)
 • Öregedés elleni kezelés
 • Stressz oldó és jó közérzet program
 • Medencefenék és testtartás-javítás
 • Mélynedvesség infúziós tónusfokozás arcon és testen egyszerre
 • Testkényeztetés

Ha az élete döntő helyzeteimben sikeres akartam lenni, akkor tapasztalataim alapján esztétikus, csinos, vonzó kellett, hogy legyen a megjelenésem. Számos kutatás tanulmányozta az emberek reakcióit egy első találkozás alkalmával. Egyöntetűen bebizonyosodott, hogy az emberek az első benyomás illetve a külső megjelenés alapján döntenek és ítélkeznek.

Végül is,mi  hiába tudjuk, hogy micsoda belső értékeink vannak,milyen képességeink, azt többnyire nem veszik észre az emberek, csak többszöri találkozás, vagy szorosabb ismeretség után. Sajnos ilyen az emberi természet! De a többszöri találkozás legtöbbször elmarad, mert az első benyomás megtéveszthette az adott személyt. És jöhet a következő érzelmi partner, munkavállaló, üzlettárs, stb.

Állandóan rohanunk, túl sok az információ és nincs idő elemezgetni a belső értékeket. Oké vagy nem oké és kész! Jön a következő.

„Nem a külső teszi az embert” - mondták régen. Egy bölcs ismerősöm mindig azt mondta, ezt azért találták ki az emberek, hogy leplezzék a valóságot álszerénységgel! Hiszen pont, hogy a külső alapján ítélkeznek az emberek.

Ezért is gondoljuk,hogy Önnek is  hasznos lehet egy átfogó alakformáló rendszer, amely megoldást kínálhat esztétikai problémáira.

Mit tudtam meg még az Ultratone Biocoputerről?

Minden, amit a narancsbőrről érdemes tudni

narancsbőr kezelésA narancsbőr, más néven cellulitisz kialakulását alapvetően a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara okozza. A hajszálerek falain keresztül a normálisnál több folyadék jut át a sejtek közé, ami idővel ödémákhoz vezet. Általában a combokon és a fenéken jelenik meg. De mi okozza ezt a zavart?

A legfőbb ok a helytelen táplálkozás, zsírban és kalóriában gazdag ételek fogyasztása miatti salakanyag-lerakódás. A narancsbőr kialakulását segíti elő a mozgásszegény életmód is. Ugyanis ha rendszeresen mozgunk, azzal biztosítjuk a salakanyagok távozását, a szervezet tisztulását.

Meg kell még említenünk a túlzott alkoholfogyasztást, a stresszt, a dohányzást és nem utolsó sorban a genetikai okokat is.

Mit tehetünk ellene? Kijelenthetjük, hogy a narancsbőrt könnyebb megelőzni, mint kezelni. Figyeljünk oda az étkezésre, a megfelelő folyadékfogyasztásra és a méregtelenítésre.

A már kialakult narancsbőr kezelésében cégünk szakszerű segítséget nyújt Kecskeméten. Keressen minket bizalommal!

 

 
IWIWTwitterFacebook

Hol talál minket?

Egészségközpontunk új helyre költözött.

Kecskemét, Budai u 1. szám alatt vagyunk megtalálhatóak a Budai Udvarban.

(El-Bandi gyorsétteremmel szemben, Nagykőrösi utca és a Budai utca sarkánál)

Újfajta Zsírbontó Program

a 7Arany Egészség Centrumban

a lapos hasért és az álom alakért

 

 • Fizikoszekvenciás  és biokomputeres Ultra Zsírbontás.
 • Már az első kezelés is centiméterekben mérhető karcsúsodást szokott eredményezni!
 • A megszokottnál intenzívebben indul be a fogyás, gyorsabb, látványosabb az eredmény.
 • Beindul a természetes salaktalanítás.
 • Simábbá varázsolja bőrét, erősíti kötőszövetét és feszesíti a testét.
 • A kezelés 30 percet vesz igénybe, bevezető ára 3 000 Ft.

 

Jöjjön el és próbálja ki!

Jelentkezzen be kezeléseinkre itt

Vákasszon kezelést:


Írja be a nevét:
Adja meg a telefonszámát (időpont egyeztetéshez):
* Adja meg email címét:
Mikor szeretné kipróbálni a kezelést (év, hó, nap, óra)?:
* Írd be az itt látható kódot:

Kezeléseinkre biztonsággal bejelentkezhet honlapunkon keresztül is.
A megadott telefonszámon visszahívjuk pontos időpont egyeztetésre.

Ha eljön hozzánk, várakoznia nem kell, azonnal fogadjuk. Ha mégis lesz egy pár perc természetes várakozás, hiszen sok vendéghez, sokféle váratlan problémához kell alkalmazkodni, akkor Ön a váróhelységben egy 15 perces ingyenes talp és lábszármasszást vehet igénybe (lábmasszírozó csizmával), miközben egy finom teát fogyaszthat el.

Ennyi ellazulás után kezdődik a kezelés. Ez néhány perces beszélgetéssel indul, amikor feltérképezzük az Ön problémáit és összeállítjuk együtt azt a kezelési tervet, amely az Ön személyiségéhez a legjobban igazodik.

A kezelések általában kezelőágyon történnek, érzésben kellemesek, gyakran masszázs típusúak, fájdalommentesek, mellékhatás nélküliek, viszont hatékonyságuk magas fokú.

Egy kezelés átlagosan 1 órát vesz igénybe. Szolgáltatásaink azonban sokrétűek, széles spektrumban áll rendelkezésre választási lehetőség.

Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is kezeléseink hatékonyságát!

Jelentkezzen kezelésre on-line!

Csatlakozzon közösségünkhöz itt