Talpmasszázs

Nincs a világon érzékenyebb műszer, mint az emberi szervezet. Ezen belül is, az egyik legjobb jelzőrendszer a talp, amelyen 7000 idegvégződés található. Szerveink, azok működése és legapróbb elváltozásai is kivetülnek a talpra. A legkisebb rendellenességet, stresszt, rossz emésztést, gyengébb keringést, a szervek alul, vagy túlműködését, gyulladásokat, allergiát, méreganyag felhalmozást, nyirokpangást és még számos dolgot időben jelezhet!

A talp masszírozása empirikus módszerek közé tartozik. A legrégibb kezelési módok egyike, 5000 éves múltra tekint vissza. Ez a technika egyaránt alkalmas a prevencióban, orvosi kezelések kiegészítőjeként, rehabilitációra.

A talp szakszerű masszázsával az energiapályákon, idegvégződéseken keresztül hatunk az egész szervezetre. Az inger hatására elektrokémiai impulzus jön létre, ez lesz, ami megváltoztatja a hibás kódot, amely eljut a központi idegrendszerbe és ezzel egy időben az egész szervezethez. Ez mindaddig tart, míg beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Talpmasszázzsal javulhat a stresszes állapot, az erek rugalmassága, a keringés. Csökkenhet a fájdalom, mert a szervezet saját fájdalomcsillapító anyagát, az endorfint aktiválja, amely 5-10-szer erősebb, mint a morfium!

A nyirokrendszer rendellenes működése miatt a nyirokfolyadék koncentráltan tárolja a salakanyagokat, bomlástermékeket, hormonszármazékokat. A masszázs során ezek elvezethetők. Ennek egyik következménye, hogy az immunrendszert is pozitívan befolyásolja.

 

Lazító, feszültségoldó és harmonizáló hatás is ismeretes: Testi, lelki és energetikai szinten egyaránt hatásos, Az izmokban felhalmozott negatív élmények, görcsök  oldódnak, nő a stressz tűrő képesség és az egész szervezet energetikailag feltöltődik, kiegyenlítődik.

Ára: 5 000 Ft / 40 perc

Figyelem! A talpmasszázs fizikai közérzetjavítás, nem helyettesíti az orvosi kezelést! Ha komolyabb problémája van, keresse fel kezelőorvosát! 
IWIWTwitterFacebook

Hol talál minket?

Egészségközpontunk új helyre költözött.

Kecskemét, Budai u 1. szám alatt vagyunk megtalálhatóak a Budai Udvarban.

(El-Bandi gyorsétteremmel szemben, Nagykőrösi utca és a Budai utca sarkánál)

Újfajta Zsírbontó Program

a 7Arany Egészség Centrumban

a lapos hasért és az álom alakért

 

  • Fizikoszekvenciás  és biokomputeres Ultra Zsírbontás.
  • Már az első kezelés is centiméterekben mérhető karcsúsodást szokott eredményezni!
  • A megszokottnál intenzívebben indul be a fogyás, gyorsabb, látványosabb az eredmény.
  • Beindul a természetes salaktalanítás.
  • Simábbá varázsolja bőrét, erősíti kötőszövetét és feszesíti a testét.
  • A kezelés 30 percet vesz igénybe, bevezető ára 3 000 Ft.

 

Jöjjön el és próbálja ki!

Jelentkezzen be kezeléseinkre itt

Vákasszon kezelést:


Írja be a nevét:
Adja meg a telefonszámát (időpont egyeztetéshez):
* Adja meg email címét:
Mikor szeretné kipróbálni a kezelést (év, hó, nap, óra)?:
* Írd be az itt látható kódot:

Kezeléseinkre biztonsággal bejelentkezhet honlapunkon keresztül is.
A megadott telefonszámon visszahívjuk pontos időpont egyeztetésre.

Ha eljön hozzánk, várakoznia nem kell, azonnal fogadjuk. Ha mégis lesz egy pár perc természetes várakozás, hiszen sok vendéghez, sokféle váratlan problémához kell alkalmazkodni, akkor Ön a váróhelységben egy 15 perces ingyenes talp és lábszármasszást vehet igénybe (lábmasszírozó csizmával), miközben egy finom teát fogyaszthat el.

Ennyi ellazulás után kezdődik a kezelés. Ez néhány perces beszélgetéssel indul, amikor feltérképezzük az Ön problémáit és összeállítjuk együtt azt a kezelési tervet, amely az Ön személyiségéhez a legjobban igazodik.

A kezelések általában kezelőágyon történnek, érzésben kellemesek, gyakran masszázs típusúak, fájdalommentesek, mellékhatás nélküliek, viszont hatékonyságuk magas fokú.

Egy kezelés átlagosan 1 órát vesz igénybe. Szolgáltatásaink azonban sokrétűek, széles spektrumban áll rendelkezésre választási lehetőség.

Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is kezeléseink hatékonyságát!

Jelentkezzen kezelésre on-line!

Csatlakozzon közösségünkhöz itt