7Arany Bio Arcmasszázs

Mit jelent a „7Arany Bio Arcmasszázs”?

A kozmetikai arcmasszázs, a reflexzóna masszázs és az akupresszúrás masszázs kombinációja, a bőrtípusnak megfelelő  Bema Bio kozmetikummal.

Ára: 2500 Ft / 30p

Mitől más ez a hagyományos kozmetikai arcmasszázsnál?

Összhangba hozzuk a belső szépséget a külső szépséggel.

Hogyan? Gondoljunk csak bele, kialvatlan, stresszes napok után milyen az arcbőrünk, és milyen, amikor nyaralás után, kipihenten, boldogan hazatérünk?

 

1. Reflexzóna masszázs

Habár itt szépítészeti arcmasszázsról beszélünk, azért leírom tájékoztató jelleggel, hogy mit jelentenek a reflexzóna  és az akupresszúrás típusú masszázsok:

Szerveink kicsinyített mása kivetül a test különböző területeire,mint a :fül, talp, gerinc, kéz, arc,fogak,nyelv, stb. Ezeket nevezzük reflexterületeknek.

A reflexpontok masszázsával az energiapályákon, idegvégződéseken reflexhatást váltunk ki a belső szervekben. A reflex akaratunktól független ösztönös reakció az adott ingerre. Az inger hatására elektrokémiai impulzus jön létre, ez lesz, ami megváltoztatja a hibás kódot, amely eljut a központi idegrendszerbe és ezzel egy időben az adott szervhez. Ez mindaddig tart, míg beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Mindegyik reflexpont holografikusan tartalmazza a teljes szervezet információit. A szervezet működése és az anatómiai elváltozások is visszatükröződnek a reflexpontokon

A reflexológiai módszer a következő pozitív élettani hatásokat váltja ki:

Idegrendszeri  hatás: Különféle stresszes problémák, az idegrendszer működési zavarainál.

Fájdalomcsillapítás: A szervezet saját fájdalomcsillapító anyagát, az endorfint aktiválja, amely 5-10-szer erősebb, mint a morfium!

Vérkeringést befolyásoló hatás: Segíthet az  erek rugalmasságánál, visszérnél, aranyérnél, érelmeszesedésnél, vérnyomás beállításnál.

Nyirokkeringést, immunrendszert befolyásoló és salaktalanító hatás: A rendellenes működés miatt a nyirokfolyadék koncentráltan tárolja a salakanyagokat, bomlástermékeket, hormon származékokat. Ezek egyes reflexkezelések során elvezethetők. Ezért alkalmas salaktalanításra, a nyirokcsomók elosztására. az immunrendszer erősítésére

Emésztőrendszeri problémáknál:

Hormon-rendszeri hatás: A hormonrendszer a szervezet kémiai anyagainak vérbe jutását szabályozza.

Lazító, feszültségoldó és harmonizáló hatás: Testi, lelki és energetikai szinten egyaránt hatásos, Az izmokban felhalmozott negatív élmények, görcsök  oldódnak, nő a stressz tűrő képesség és az egész szervezet energetikailag feltöltődik, kiegyenlítődik.

 

2. Akupresszúrás masszázs

A Hagyományos Kínai Orvoslás tanítása alapján szervezetünket ún. meridiánok szövik át. Az ezeken található kis energiapontokat nevezzük akupresszúrás pontoknak.

Stressz, betegség, vagy más egyensúlytalanság esetén az akupresszúrás pontok előtt (mint energetikai blokk) felhalmozódik az energia,a pont  utána pedig pang .Ezen pontok és energiapályák masszírozásával, stimulálásával az energiaáramlást egyenletesebbé tehetjük, így oldódik a stressz, a fáradtság, ami által a bőrünk állaga is fokozottan javulhat

 

3. Miben különbözik a Bema és Naturys termékcsalád hagyományos kozmetikumoktól?

A Naturys termékcsalád elnyerte a”Az év legjobb Organikus szépség márka” díjat a Cosmopolitan Hon Kong-i 2009 nagydíjon

A Forradalmaian új Bema Cosmetici termékeire a garancia a gyártó cég 40 éves kozmetikai tapasztalata.

 

 • Természetes eredetűek
 • Tartósítószerektől és színezékektől mentesek
 • Nem hormon kezelt növényekből származnak
 • Biogazdálkodásból származó kivonatokat tartalmaznak
 • Tiszta, vegyszermentes kivonatokkal készültek
 • Poláris oldószerektől mentes
 • Bőrgyógyászatilag teszteltek
 • Mikrobiológiailag teszteltek
 • Nikkel. króm, kobalt tesztelt a bőrallergia elkerülése végett
 • SLS/SLES felhasználása nélkül készültek
 • GMO mentes
 • Állatokon tesztelési kísérleteket nem végeztek

 

1. Semmilyen vegyszert, szintetikus, hámlasztó, marató, vagy allergizáló anyagot nem használunk! Ezért a legkritikusabb bőrallergiánál, vagy túlérzékeny bőrű személyeknél is biztonsággal igénybe vehető!

2. Nincs oldószeres kivonat, a kritikus CO2 segítségével vonják ki a hatóanyagokat. Így lesz 100% tisztáságú kivonat! Ez lehetővé teszi a magas koncentrátum használatát.

3. Míg a hagyományos kozmetikumoknál 1 kg növényt használnak 1 kg krém hatóanyagaként - 1:1 arányban, addig a Bema bio kozmetikumok esetében 5 kg növény kerül felhasználásra 1kg hatóanyag előállításához - 5:1 arányban!. Azaz a kozmetikum 5-ször töményebb, mint a hagyományos kozmetikumok, így 5-ször nagyobba a hatékonyságuk is!

4. Ezek a bio kozmetikumok 24 órán át fokozatosan szívódnak fel a sejtek legmélyebb rétegeibe, míg a hagyományos kozmetikumok azonnal hatnak, inkább csak a test felszínén és 1-2 óra után már általában, enyhébb hatást tapasztalunk. Ezért szoktam javasolni, hogyha lehet, reggel zuhanyozzanak testkezelés után.. A napok múlásával a kezelés hatására egyre szebb és szebb a test bőre. Bár szükséges a havi egy fenntartó kezelés, de az csak a természetes öregedési folyamat és a környezeti ártalmak kivédésére.

6. Speciális mikro emulziós kristály technológiájuknak köszönhetően a felszívódási képességük 3x nagyobb, mint bármely más hagyományos kozmetikumnak.

7. Összetételük: a kezelő  krémek gazdagok, aktív revitalizáló összetevőkben, mint: mocsári hamvas szeder, szója izoflavon, búzacsíra, aloe, avokadó, karite vaj, jojoba olaj, méhviasz stb. tiszta kivonata.

Ezáltal az Ön bőre a fokozottan kíméletes és fokozottan látványos kezelést kaphatja.

 
IWIWTwitterFacebook

Hol talál minket?

Egészségközpontunk új helyre költözött.

Kecskemét, Budai u 1. szám alatt vagyunk megtalálhatóak a Budai Udvarban.

(El-Bandi gyorsétteremmel szemben, Nagykőrösi utca és a Budai utca sarkánál)

Újfajta Zsírbontó Program

a 7Arany Egészség Centrumban

a lapos hasért és az álom alakért

 

 • Fizikoszekvenciás  és biokomputeres Ultra Zsírbontás.
 • Már az első kezelés is centiméterekben mérhető karcsúsodást szokott eredményezni!
 • A megszokottnál intenzívebben indul be a fogyás, gyorsabb, látványosabb az eredmény.
 • Beindul a természetes salaktalanítás.
 • Simábbá varázsolja bőrét, erősíti kötőszövetét és feszesíti a testét.
 • A kezelés 30 percet vesz igénybe, bevezető ára 3 000 Ft.

 

Jöjjön el és próbálja ki!

Jelentkezzen be kezeléseinkre itt

Vákasszon kezelést:


Írja be a nevét:
Adja meg a telefonszámát (időpont egyeztetéshez):
* Adja meg email címét:
Mikor szeretné kipróbálni a kezelést (év, hó, nap, óra)?:
* Írd be az itt látható kódot:

Kezeléseinkre biztonsággal bejelentkezhet honlapunkon keresztül is.
A megadott telefonszámon visszahívjuk pontos időpont egyeztetésre.

Ha eljön hozzánk, várakoznia nem kell, azonnal fogadjuk. Ha mégis lesz egy pár perc természetes várakozás, hiszen sok vendéghez, sokféle váratlan problémához kell alkalmazkodni, akkor Ön a váróhelységben egy 15 perces ingyenes talp és lábszármasszást vehet igénybe (lábmasszírozó csizmával), miközben egy finom teát fogyaszthat el.

Ennyi ellazulás után kezdődik a kezelés. Ez néhány perces beszélgetéssel indul, amikor feltérképezzük az Ön problémáit és összeállítjuk együtt azt a kezelési tervet, amely az Ön személyiségéhez a legjobban igazodik.

A kezelések általában kezelőágyon történnek, érzésben kellemesek, gyakran masszázs típusúak, fájdalommentesek, mellékhatás nélküliek, viszont hatékonyságuk magas fokú.

Egy kezelés átlagosan 1 órát vesz igénybe. Szolgáltatásaink azonban sokrétűek, széles spektrumban áll rendelkezésre választási lehetőség.

Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is kezeléseink hatékonyságát!

Jelentkezzen kezelésre on-line!

Csatlakozzon közösségünkhöz itt